Каско

Каско: Какво Представлява

Каско е доброволна застраховка за моторни превозни средства, която покрива щетите по вашия автомобил в случай на пътнотранспортни произшествия, кражба, вандализъм, природни бедствия и други неочаквани събития. Тази застраховка предоставя спокойствие и финансова защита, като гарантира, че вашият автомобил ще бъде ремонтиран или заменен, без да носите тежестта на разходите сами. Каско е идеалното допълнение към задължителната гражданска отговорност, осигурявайки пълна защита за вашия автомобил.

white SUV
white SUV

Нашата Услуга: Разнообразие и Подкрепа

Като застрахователен брокер ГВТ, ние предлагаме богата гама от възможности за сключване на Каско застраховка. Работим с водещи застрахователни компании, за да осигурим на нашите клиенти най-добрите условия и покрития, съобразени с техните индивидуални нужди и предпочитания. Нашите експерти са готови да ви консултират и насочат в избора на най-подходящата застраховка, осигурявайки ви максимална защита и сигурност.Работата ни започва след, като сключим вашата полица.Предлагаме Помощ при щета, завеждане на автомобила за огледи и винаги сме насреща за всякакви притеснения и въпроси!

white vintage car in garage
white vintage car in garage

Социална Ангажираност

Ние в ГВТ вярваме в значението на социалната отговорност и сме посветени на това да допринасяме за благото на обществото. Ето защо 3% от всяка сключена Каско застраховка при нас се даряват за благотворителни каузи. Това е нашият начин да помагаме на хората в нужда и да правим света малко по-добър. Вашият избор на застрахователен брокер не само ще ви осигури необходимата защита за вашия автомобил, но и ще подкрепи важни благотворителни инициативи.

person showing both hands with make a change note and coins
person showing both hands with make a change note and coins

Свържете с нас!