Кои сме ние?

Ние сме ГВТ - вашият надежден застрахователен брокер, грижещ се за вашия мир и спокойствие. Занимаваме се с персонализирани застрахователни решения, предоставяйки ви оптимално покритие за вашите нужди. Нашето експертност се съчетава с иновативен подход, за да ви предложим несравнимо обслужване и защита през всеки етап от живота ви. С нас, вие не сте просто клиент, а част от нашата грижовна общност.

man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt
man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt

Нашата Мисия

Нашата мисия като застрахователен брокер е ясна - да ви осигурим несравнима защита и пълна сигурност. Съчетаваме експертността си с индивидуален подход, за да ви предоставим най-подходящите застрахователни решения. Нашата цел вие да бъдете защитени, по-възможно най-изгодния и добър начин, предоставяйки ви надеждни и персонализирани оферти, съобразени със специфичните ви нужди.С доверието на наши теклиенти и със силата на нашия опит, ние сме тук, за да ви защитим във всяка област на живота.

Нашите клиенти

Ние, като застрахователен брокер, не виждаме клиентите си просто като клиенти, а като част от нашата разширена семействена общност. Нашата мисия е да ви осигурим не само най-добрите застрахователни продукти, но и персонализирано обслужване, което отразява вашите уникални нужди и ценности. Всеки един от вас е индивидуален случай, и ние сме тук, за да ви предоставим защита, вдъхновена от вас. С доверието ви в нас, вие сте в сигурни ръце.

person holding pencil near laptop computer
person holding pencil near laptop computer

Нашият Екип

Нашият екип от застрахователни брокери е съставен от отдадени професионалисти, готови да ви предоставят несравнимо обслужване. Съчетаваме експертност с иновации и индивидуален подход, за да ви предложим най-добрите застрахователни решения. Нашата страст е да ви помогнем да се чувствате защитени и уверени. Ние не просто продаваме полици, ние създаваме дългосрочни връзки, грижейки се за вашия мир и спокойствие. С нас, вие не сте сами - имате целия ни екип като ваш поддръжник.

Свържете с нас!

Нашите офиси

гр.София ул.Шести Септември 45
Отворено
Понеделни-Петък
09:00-17:30
Контакти
+029951755 +359877032751

office@gvtbroker.com

гр.Банско ул.Цар Симеон 21
Отворено
Понеделник-Петък

09:00-19:30
Контакти
+359898532204

office@gvtbroker.com

гр.Монтана бул.Трети Март 61
Отворено
Понеделник-Петък

09:00-17:30
Контакти
+359885662424

office@gvtbroker.com

гр.Благоевград ул.Иван Михайлов №9

Отворено

Понеделник-Петък

09:00-17:30

Контакти

+359876515019

gvt.blagoevgrad@gmail.com

Намерете ни и в социалните мрежи!